tag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post8607563724132351184..comments2023-06-22T08:16:53.935-07:00Comments on Panna főz és kreatívkodik: Mexikói sertésmájPannahttp://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-13446658005787897262012-07-03T11:29:11.923-07:002012-07-03T11:29:11.923-07:00Piroska,
Akkor várok vele egy picit :) Egyébként ...Piroska,<br /><br />Akkor várok vele egy picit :) Egyébként meg mióta én főzök magamra, sokkal több mindent szeretek :)Pannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-56039012915321922502012-07-03T10:59:18.365-07:002012-07-03T10:59:18.365-07:00Panna nem vagy Te hibbant,majd ahogy múlik az idő ...Panna nem vagy Te hibbant,majd ahogy múlik az idő változol,és ez rendben is van!A kovi ubinak a nagyon nagy meleg nem tesz jót,csak a normális meleg.mellissina2https://www.blogger.com/profile/02414122662502040524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-40050834246427405082012-07-02T06:54:04.323-07:002012-07-02T06:54:04.323-07:00Piroska,
Örülök és remélem Neked is ízleni fog :)...Piroska,<br /><br />Örülök és remélem Neked is ízleni fog :) Ó, akkor ezek szerint a nagy meleg nem kedvez a kovászos ubinak, de mindenképpen ki fogom próbálni a recepted :) Rákattantam, pedig pár éve még a kovászos ubit sem szerettem, elég hibban nőszemély vagyok :)Pannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-74326364301043571432012-07-02T04:56:54.070-07:002012-07-02T04:56:54.070-07:00Bizony a vas nagyon fontos,még a hajad is megerős...Bizony a vas nagyon fontos,még a hajad is megerősödik.Nem beszélve az energiádról.mellissina2https://www.blogger.com/profile/02414122662502040524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-82199351687736613662012-07-02T04:54:46.901-07:002012-07-02T04:54:46.901-07:00Panna,nagyon guszta a mexikói sertésmájad, elvisze...Panna,nagyon guszta a mexikói sertésmájad, elviszem a receptet,ugyanis szeretem a májat!<br />A kovi ubiról annyit szeretnék,hogy burggal is tökéletes,az első üvegem sikerült,mert nem volt akkora hőség,a második amit eltettem kb.három napja vagy négy már nem tudom,folyamatosan az 50 fokos ablakban volt,éjszakát kivéve,és túl forrt,szóval a lényeg,hogy nem szabad túl forró helyen tartani,vagy ha mégis két nap után kiszedni a burgot.Hát a másodikkal így jártam,de legalább már ezt is tudom.Egyébként normál körülmények között,pont olyan mint kenyérrel.Most az enyém hogy finoman szóljak f.s lett.Amíg ilyen hőség van addig nem teszem ablakba,az ujjat.mellissina2https://www.blogger.com/profile/02414122662502040524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-75267596611960713742012-07-01T06:22:40.774-07:002012-07-01T06:22:40.774-07:00Éva,
Legközelebb majd én is csirkemájat készítek,...Éva,<br /><br />Legközelebb majd én is csirkemájat készítek, lehet az finomabb :) <br />Hát nem sok változást vettem észre, maximum annyit, hogy már nem félek a vérvételtől :DPannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-60018618174139677772012-07-01T05:41:38.756-07:002012-07-01T05:41:38.756-07:00Guszta !Nagyon finom lehet így elkészítve ! Sertés...Guszta !Nagyon finom lehet így elkészítve ! Sertésmájat is szeretem de nem szoktam csinálni, inkább a csirkemáj amit akár reszteltnek akár rántva megeszem! Örülök hogy jól alakul a vas értéked, biztosan jobban is érzed magad?Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-84588451942710948302012-07-01T04:47:10.043-07:002012-07-01T04:47:10.043-07:00Tejszínhab,
Lehet ám a máj nem szeretésem fő oka ...Tejszínhab,<br /><br />Lehet ám a máj nem szeretésem fő oka nálam is az volt, hogy nem ettem olyant ami ízlett volna és kevés májas receptet ismertem..Pannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-65355726200332632422012-06-30T13:22:24.801-07:002012-06-30T13:22:24.801-07:00Nálunk csak a resztelt máj volt listán eddig, de e...Nálunk csak a resztelt máj volt listán eddig, de ez a mexikói nagyon gusztának néz ki! Lehet ki is próbálom ;)tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-79705229752226297342012-06-30T11:43:01.658-07:002012-06-30T11:43:01.658-07:00Barbi,
Hát ha nem volt muszáj tényleg nem ettem m...Barbi,<br /><br />Hát ha nem volt muszáj tényleg nem ettem májat, már jó sok éve :) Mondjuk azért most sem ez a kedvencem, de már legalább ízlik :)<br />Szerintem már kitárgyaltuk, hogy jobb gyógyszerek nélkül.. :D<br />Na meg Nektek is csuda jó vasárnapot! ;)Pannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3549719787138848686.post-14119428682269075882012-06-30T10:51:14.418-07:002012-06-30T10:51:14.418-07:00Panna tényleg hihetetlen, hogy eddig nem ettél máj...Panna tényleg hihetetlen, hogy eddig nem ettél májat, pedig mind a sertés, mind a csirkemáj fenséges, a liba és kacsamájról már nem is beszélek! :))<br />Ez a mexikói pedig nekem is újdonság! Nagyon finom lehet!!<br />Örülök, hogy jó lett a vas eredményed, én is inkább a természetes megoldások híve vagyok. Vagy már írtam? :D<br />Vigyázz magadra és szép szombat estét és pancsizós vasárnapot!!! :))Barbi konyhájahttps://www.blogger.com/profile/14333899558199361703noreply@blogger.com