Keresés ebben a blogban

2011. febr. 11.

Közérdekű

Tegnap kaptam egy emailt, amivel teljese mértékben egyet értek. Nem a szokásos továbbküldős, de mégis arra kérnek mindenkit, hogy küldje tovább. Gondoltam kirakom ide is, hátha megakad itt olyanoknak is a szeme rajta, akik egyébként nem kapták volna meg! Szóval éljünk egészségesen, figyeljünk magunkra és a szeretteinkre és sok betegség megelőzhető! Olvasd és alkalmazd és legyél egészséges nagyon sokáig!

Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából ill. Lébényből üzeni tisztelettel:
 Emberek! Ébresztő!!
Gyógyítható a rák!!!
Mindig is gyógyítható volt!
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK! Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!! Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb. Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben! A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít! A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
Egyéb terápiák minden betegség ellen:
- pozitív gondolkodás, derű, vidámság
- légzésterápia
- reflexzóna masszázs
- mozgás és még sok más!
Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni! És ez minden betegségre vonatkozik! A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!! Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!! Az Orvostudomány a feje tetején c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét. Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell. Leginkább természetgyógyász területen keressétek! Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I.; Mária Treben: Gyógyteák, stb.
Ennyit megtehetünk értük.
APRÓ KÉRÉS
Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is. Minden rákosra gondolva, emlékezve. Légy egyike az együttérző 7 százaléknak! A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább. Pedig csak egy sorról volt szó. :( Hinni sem kell benne. Csak nem kell restnek lenni a jóra.
NE maradj közömbös!

Nincsenek megjegyzések: