A napokban láttam ezt a receptet Yasmine-nál. Gondoltam ezt tényleg kipróbálom. Nagyon könnyű elkészíteni, nem kell sütni és dermedés után fogyasztható is. Ki ne szeretné a rizses csokit? Ráadásul nem is kell hozzá sok alapanyag.
Hozzávalók:
- 20 dkg étcsoki
- 10 dkg vaj
- 10 dkg puffasztott rizs
Az étcsokit és a vajat gőz fölött megolvasztottam. Kicsit megpirítottam a puffasztott rizst majd a felolvadt csokival és vajjal összekevergettem. Egy kisebb folpack-kal kibélelt tepsibe tettem. Elegyengettem és már ment is a hűtőbe. Dermedés után könnyen szeletelhető!
Ja és ma végre volt alkalmam végigkísérni a családi recept alapján készülő halászlé készítését is. Ezt nagyon- nagyon meg akartam már régóta tanulni, mert imádom. Anya készíti a legfinomabbat, én még annál jobbat sosem ettem pedig már sokfélét kóstoltam. Remélem most már sikerült elsajátítanom az alapokat és legközelebb összeszedem a bátorságom és ki merem próbálni egyedül is, vagy talán inkább először felügyelet alatt... Majd meglátom, de ezt nekem is tudnom kell!!!
Ja és ma végre volt alkalmam végigkísérni a családi recept alapján készülő halászlé készítését is. Ezt nagyon- nagyon meg akartam már régóta tanulni, mert imádom. Anya készíti a legfinomabbat, én még annál jobbat sosem ettem pedig már sokfélét kóstoltam. Remélem most már sikerült elsajátítanom az alapokat és legközelebb összeszedem a bátorságom és ki merem próbálni egyedül is, vagy talán inkább először felügyelet alatt... Majd meglátom, de ezt nekem is tudnom kell!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése