Keresés ebben a blogban

2011. febr. 16.

Orchidea

Ma újabb gyönyörűség állt a házhoz. Teljes meglepetés volt, anyukámtól kaptam egy tarka orchideát. Nem is mondta és nem is volt semmilyen különleges alkalom sem. Csak úgy, de én annyira- de annyira örültem neki. Hallani kellett volna az öröm ujjongásom... Már van 4 db az ablakomban, szerencsére nagyon szeretnek nálam és ilyenkor télen mindig megajándékoznak sok- sok gyönyörű virággal. Bárki megy el az ablakom előtt mindig hallom, hogy megszólal és azt mondja, milyen szépek ezek a virágok! Sőt a szomszéd idős néni nem is akarta elhinni, hogy ezek élők, mert annyira szépek! Én nagyon szeretem őket, mert gyönyörűségesek és mutatósak is. Hadd mutassam meg őket!

Ő a legújabb, a kis tarka "boci" :-))
Őt tavaly kaptam apától hatalmas virágai vannak, még van rajta most is virág bimbó
Ő volt a 2. sajnos azóta sem volt rajta annyi virág, mint akkor amikor megkaptam, de azért szépen virágzik minden évben
Ő a 3. és a kedvenc, mindig virágzik és eddig ő volt a legszebb, bár most már vannak trónkövetelők

Igen, csak négyről tettem fel képet. Sajnos a legelső idén még nem örvendeztetett meg virággal. Sajnos még szárat sem növesztett, de nagyon reménykedem, hogy meggondolja magát és nem vegetál tovább... Remélem nektek is elnyerte a tetszéseteket!

8 megjegyzés:

Emoke írta...

Nagyon szépek! :) Egyik kedvenc virágom. - Emőke

Kati írta...

Gyönyörűek Panna!Nekem még sosem volt orchideam, de nagyon szeretnék egyet.

Panna írta...

Köszönöm Emőke! Én is nagyon- nagyon szeretem őket!

Kati, ha elég sokat mondogatod otthon, hogy mennyire szeretnél egy orchideát előbb- utóbb venni fogják a lapot :-))) aztán már csak azt kell mondogatni, hogy még egyet szeretnél :-)))

Tücsök Bogár írta...

Gyönyörűek!
Én már senkinek sem veszek vágott virágot. Ha ajándékoznom kell mindig orchideát viszek. Tavaly karácsony előtt a nagyobbik lányommal voltunk egy kiállításon. Annyi csodaszép virágot láttunk ott is!

Panna írta...

Tücsökbogár, köszönöm! Én is nagyon szeretem őket! Ha jó helyre kerülnek tényleg sok szép virággal hálálják meg. Nem is tudom velem mi lenne, ha eljutnék egy orchidea kiállításra... Biztos sok szépségbe beleszeretnék :-)))

Tücsök Bogár írta...

Csodálatos dolgokat lehetett látni. :) Sajnos vásárolni nem tudtunk, mert árultak is ugyan, de mire a -fokokban a kocsiig eljutottunk volna vele szerintem tönkre is mentek volna.

Ditta tortái írta...

Gyönyörűek,nekem is van egy jó pár imádom én is őket!:-)

Panna írta...

Ditta, köszönöm! Úgy látom sokan rajongunk ezekért a gyönyörűségekért :-)))

Tücsökbogár,

Sajnálom, hogy nem sikerült vásárolnotok. Biztosan sok különlegességet láttatok!