Keresés ebben a blogban

2012. máj. 13.

Tell me about yourslef díj

A hét elején Isa  ezzel a díjjal lepett meg. Végre eljutottam odáig, hogy posztoljam. Isa köszönöm szépen, kedves Tőled, hogy gondoltál rám.

A szabályok:

1. Köszönd meg neki és linkeld be azt akitől kaptad.
2. Írj magadról 7 különböző dolgot,bármi lehet az.
3.Add tovább ezt a díjat 15 másik bloggernek.

7 dolog rólam:
  1. Minden nap iszok valamilyen gyógyteát.
  2. Mosolyfiúval, ha az idő engedi szeretünk pecázni járni. 
  3. Ha van egy kis szabadidőm olvasok, legutoljára Paulo Coelho Alefjét olvastam ki. Oda voltam, érte. (Lesz róla poszt is.)
  4.  Szeretek hintázni.
  5. Csokit nagyon ritkán veszek magamnak, de az étcsokis Pöttyös gurut nagyon szeretem.
  6. Van 5 db orchideám a szoba ablakomban + 1 a munkahelyemen :) Már legalább 2 hónapja örvendeztetnek meg a szép virágaikkal.
  7. Táska mániás vagyok. Bár ősszel vettem az utolsót... Lehet lassan nem ártana beszerezni egy újat :)
Hű, hát 15 embernek most tuti nem adom tovább, mert bizony lusta is vagyok. Bocsánat, de ez van..



14 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok !

IsaBella írta...

Örülök, hogy örömet tudtam szerezni! :)
Jó volt olvasni a hét dolgot. :)

Panna írta...

Éva,

Köszönöm! :)

Isa,

Bizony örültem neki :) Látod, ilyen egyszerű engem boldoggá tenni :D

Barbi konyhája írta...

Gratulálok!!!
Én is táskamániás vagyok, (meg cipő) de bőszen tagadom és titkolom! :DD
Az orchideákról meg már beszéltünk!
A gyógyteát pedig néha iszom, de be kéne vezetnem naponta.. ? Miket iszol? Pussz!

Panna írta...

Barbi,

Köszönööööm! :D:D
Én nem is próbálom tagadni a táska mániám, bár nem is tudnám, mert eléggé szem előtt vannak. Cipő mániás meg csak azért nem vagyok, mert kicsi a lábam és nehezen találok cipőt :(
Szerintem nem baj ha nem napi rendszerességgel iszol gyógyteát. Persze attól is függ, mit iszol. Van ahol direkt egy-egy kúra után kell is szünetet hagyni. Én iszok ezerjófűvet heti egyszer az allergiámra, mert méregteleníti a májat, de nagyon keserű. Aztán galagonya virágos ágvéget heti egyszer, ezt csak amolyan megelőzés képen h majd később ne legyen gond a vérnyomásommal. (a családban magas várnyomás jellemző, ezt szeretném elkerülni). Na meg rooibost erről azt olvastam, hogy olyan hatása van mint a sportolók által fogyasztott izotóniás italoknak. Borsmenta teát is szoktam, az meg ha jól emlékszem az anyagcserére van jó hatással. Egyébként meg szeretem a mentolos ízét :D Na meg fehér teát is szoktam inni. A többit fajta gyógyteát meg ha épp van valami..
Puszi

Seffer Lilla írta...

A táskamánia detto, mindig kell valami új szín és fazon, hogy menjenek a ruháimhoz. A cipővel viszont úgy vagyok, hogy csak az igazán kénylemeseket szeretem, így nyáron is elég nehéz olyat találnom ami tutira nem töri a lábam...:)

Roza írta...

Panna gratulálok!:)

Panna írta...

Lilla,

Na igen, egy új táska sosem árt ;) A cipőkben is igazad van, mondjuk nekem külön nehézség h pici a lábam, válogatós is vagyok és persze tényleg nem árt ha még kényelmes is és nem töri fel a lábam, nem egyszerű :)

Roza,

Köszönöm! :)

Barbi konyhája írta...

Hú Te nagyon otthon vagy a teákban, jó, hogy a rooibost eszembe juttattad, régen kóstoltam egyszer. A vérnyomásom nekem mindig alacsony, de ezt szoktam meg, és mindig azzal ugratnak, hogy 100 évig fogok élni. :DD Csalánt, zsurlót, hárs, zöld teát szoktam inni. Meg egy évig ittam a TIENS kínai teákat 2 félét, abból napi 1 litert kell és melegen! Csodálatos hatásuk van, újra szeretném kezdeni.
Slimming tea: http://www.tiens-patika.hu/fogyaszto-tea.html
Antilipi tea: http://www.tiens-patika.hu/antilipid-tea.html
Ezeken a linkeken tudsz róluk olvasni.
Jól kitárgyaltuk a teákat! :))

Panna írta...

Barbi,

Köszönöm! Megyek is elolvasni a linkeket! Amúgy nyáron ittam én is csalán teát, de attól éhes leszek :) Hárs teát meg télen szoktam, megfázásos időszakban, de nagyon szeretem az ízét még méz nélkül is. Bár ritkán mézezem, csak úgy magába szoktam inni őket :)

Kati írta...

Azt hiszem nekifogok én is gyógyteázni:) Télen rendszeresen iszok teát, inkább a gyümölcsösöket szeretem, de mentatea, hársfatea, akáctea is jöhet. Zöld -és feketeteát is szoktam néha inni.
Táskamánia nálam is jelentkezett:)

Panna írta...

Kati,

Akkor jó sokféle teát iszol Te is. Mondjuk én minden nap iszom. Viszek munkába is :) A táskamánia meg akkor úgy tűnik általános női mánia :D

Bors and Pepper írta...

Én is táskabolond vagyok, elég sok Coelho könyvet olvastam, apukám nagy pecás és én is szeretem az orchideákat! Anyukámnak nagyon sok van, nekem csak egy, épp most virágzik másodszorra! Van egy nagy különbség köztünk.. Imádom a csokiiit!!

Panna írta...

Bors and Pepped,

Na jó a csoki az nagy különbség, de elég sok a hasonlóság is ;)