- méz
- mustár
- só
- 1 kis bors (megszokásból)
- 1 fej vöröshagyma
- olíva olaj
- házi natúr joghurt
- 500 g csirkemell filé
A felkockázott a húst sóval és egy csipet borssal befűszereztem. Mézes, mustáros és sós pácot készítettem hozzá. Csak addig hagytam a pácban állni, amíg a felaprított hagymát üvegesre pirítottam az olíva olajon. (Természetesen egy kis vízzel együtt pirult a hagyma. Nálam ez alap.). Hozzáadtam a hagymához a bepácolt húst. A pácban akár egy egész éjszaka is állhat a hús, sokkal ízletesebb lesz. Egy kis házi natúr joghurtot és vizet is adta még az ételemhez, ezekkel együtt fűztem puhára a húst. Köretnek pedig a már régebben készített masni tésztámat adtam hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése