Keresés ebben a blogban

2011. márc. 8.

Sült csirke párolt zöldség körettel

Valami könnyű fogásra vágytam. Így született meg a mai ebédem...

Tegnap este felszeleteltem 2 nagyobb csirke mellet. Nem egyforma darabokra, így ráfoghattam, hogy direkt rusztikus hatást szerettem volna elérni. Páclevet készítettem: olajból, snidlinges fűszerkeverékből, őrölt borsból, egy csipet sóból és egy kk. paprika krémből (ezt még a nyáron készítettem). Éjszakára ebben pácolódott a husim. Ma csak meg kellett sütnöm és köretnek zöldségeket párolni hozzá.

3 megjegyzés:

Ditta írta...

Nagyon fincsi lehetett,egészséges és nagyon finom!:-)

Kati írta...

Te Panna, de szép lett ez a csirkéd! Gyönyörű színes!

Panna írta...

Ditta,

Köszönöm! Nagyon szeretem a párolt zöldségeket és a pipi husit is! Így együtt meg pláne.

Kati,

Köszönöm! Tudod már egyre jobban hiányzik a tavasz és a napfény, lehet ezért is próbálok színeket csempészni az ételeimbe is. Bár azért szerencsére már két napja süt a napocska nálunk! Már csak egy kis meleg hiányzik...