Valami könnyű fogásra vágytam. Így született meg a mai ebédem...
Tegnap este felszeleteltem 2 nagyobb csirke mellet. Nem egyforma darabokra, így ráfoghattam, hogy direkt rusztikus hatást szerettem volna elérni. Páclevet készítettem: olajból, snidlinges fűszerkeverékből, őrölt borsból, egy csipet sóból és egy kk. paprika krémből (ezt még a nyáron készítettem). Éjszakára ebben pácolódott a husim. Ma csak meg kellett sütnöm és köretnek zöldségeket párolni hozzá.
3 megjegyzés:
Nagyon fincsi lehetett,egészséges és nagyon finom!:-)
Te Panna, de szép lett ez a csirkéd! Gyönyörű színes!
Ditta,
Köszönöm! Nagyon szeretem a párolt zöldségeket és a pipi husit is! Így együtt meg pláne.
Kati,
Köszönöm! Tudod már egyre jobban hiányzik a tavasz és a napfény, lehet ezért is próbálok színeket csempészni az ételeimbe is. Bár azért szerencsére már két napja süt a napocska nálunk! Már csak egy kis meleg hiányzik...
Megjegyzés küldése