Keresés ebben a blogban

2011. ápr. 19.

Tisztítókúra 5. nap

Tényleg már az 5. napnál tartok?? Alig akarom elhinni, egész gyorsan elröpült ez a pár nap. Sőt már a nehezebbik részén túl is vagyok. Most már csak a megszokott táplálkozásra kell visszahangolódnom az elkövetkező két napban. Meg fogtok lepődni azon amit most írni fogok, de kezdem sajnálni, hogy a végére érek. Éppen kezdtem belejönni és pont ma gondoltam arra, hogy mindenféle nehézség nélkül tudnám még pár napig csinálni. Na majd legközelebb, mert túlzásba azért nem szeretném vinni a kúrámat. Azt hiszem átestem a holtponton. Vagyis javítanom kell magam, mert nem éreztem egyszer sem, hogy holtponton lennék. Nem volt semmi kényszer ezekben a napokban és pláne nem lemondásként éltem meg az ételezéseimet.
A mai menüm egy kis figyelmetlenség miatt teljesen megegyezik a tegnapival.Elvileg ma karalábé, krumpli és sárgarépa turmixot kellett volna innom, vagy inkább ennem? :)) A félreértés pedig ott történt, hogy én szentül meg voltam róla győződve, hogy van a fagyasztómba karalábé. Keresetem-kerestem, de nem találtam, pedig csak a hűtőszekrényemhez tartozó 2 fakkos fagyasztóm van. Szóval nem is mondhatom, hogy olyan nagy és elveszett benne. Valószínűleg már felhasználtam egyszer és szépen el is felejtettem. Viszont a probléma rögtön meg is oldódott mivel a kúrára való bevásárlás során olyan nagy karfiolt sikerült beszereznem, hogy mára is bőven jutott belőle. Így szerencsére nem maradtam szomjan ma sem :))  Sőt ma megint betévedtem :)) a piacra is és találjátok ki mi volt az első, amit megpillantottam? Természetesen medvehagyma! Hurrá!! Már nem is kerestem, szinte feladtam a reményt és éppen akkor sikerült vennem. Egyenlőre 2 zacskóval vettem, a fagyasztóm szűkös helykapacitása miatt, de lehet be kellene szereznem még eggyel, ha esetleg lesz még ilyen szerencsém... Már töröm is a fejem, milyen finomságokat készítsek belőle, mert egyenlőre a fagyasztóba dideregnek, ugye.

4 megjegyzés:

Emoke írta...

kitartó vagy :) Én most nem akarok medvehagymát látni egy darabig :)) De azért majd megnézem mit alkotsz belőle :)

Panna írta...

Emőke,

Én még nem is ettem idén medvehagymát.. itt az ideje bepótolni. Bár az is lehet, hogy majd akkor használom fel, amikor már senki sem számít rá, mert rég nem lesz szezonja :))

Ditta tortái írta...

Na már nem sok van Panna,le a kalappal!Én is kíváncsi leszek a medvehagymás ételedre!:-)

Panna írta...

Ditta,

Már még kevesebb van vissza csak 1 nap :))

Van pár ötletem medvehagymás étel terén, de az is lehet, hogy majd olyant is kipróbálok, amit már valaki posztolt.