Keresés ebben a blogban

2011. ápr. 4.

X- Faktor koncert

Végre nálunk is jártak az X-faktorosok. Már januárban kiplakátolták a várost a koncertről. Eddig nem nagyon jártam koncertekre, de erre nagyon el akartam menni. Februárban meg is vettem a jegyeket, aztán vártam, hogy mikor lesz végre április 1. Nagy nehezen elérkezett ez a pénteki nap. Elég sokat kellett, rá várni, de nagyon megérte. Mindenki hozta a szokásos formáját, csak ugye élőben százszor jobb volt őket hallgatni, mint a tv-ben. Én úgy vettem észre, hogy örült mindenki a sok rajongónak és nem is szálltak el maguktól. A legnagyobb arc természetesen Király L. Norbi volt, aki még a Joe Cocker számnál a trikójától is megszabadult. Tényleg felforrósodott a levegő. A női szívek pedig megdobogtak, amikor Nicolas és Vastag Csaba lépett a színpadra. Veca pedig nagyon gyönyörűen énekelte a Most múlik pontosan számot, pedig szegény nagyon beteg volt. Ezt a számot vártuk a legjobban. A három órás koncert pedig pillanatok alatt elrepült, egy percig sem unatkoztunk. Jó volt a hangulat és klassz számokat énekeltek nekünk. Asszem rákaptam a koncertre járás hangulatára!

2 megjegyzés:

Emoke írta...

:) Bár én vagyok nagy x-faktor rajongó, de kivételesen néztem (hallgattam) ezt a szériát és volt benne kedvenc is. :) Örülök, hogy jól érezted magad! :)

Panna írta...

Emőke,

Szerintem ez kivételesen nagyon jó széria volt. Sok jó hanggal. Nekem több kedvencem is volt. Bár lehet azért volt ám ilyen jó, mert ez volt az első...