Keresés ebben a blogban

2011. ápr. 17.

Tisztítókúra 3.nap

Elérkezett hát a kúra komolyabb része. Ma ugyanis nem ettem semmi olyan amit rágni kellett volna. Még 2 napig a folyadékoké lesz a főszerep. Nem nagy menü mondhatom és egyre többet kalandoznak a gondolataim a kedvenc ételeimre, de kibírom. Ha jól belegondolok, még ma sem éreztem magam igazán éhesnek. Sőt arra sem gondoltam, hogy rögtön ki kellene rámolnom a hűtőt. Bár ezt cselesen megoldottam, mert nincs is benne semmi olyan amitől igazán el tudnék csábulni. 

Mit ettem/ittam ma:

Reggeli előtt, 1 nagy pohár búzafűlé, és egy kis kanál máriatövismag olaj


Reggeli: 1 pohár 100%-os almalé

10órai: gyógytea

Ebéd: Kb. 1,5 liter vízben puhára főztem 1 rózsáira szedett brokkolit, 2 közepes krumplit és 1 sárgarépát. Egy kis sóval ízesítettem, hogy ne legyen teljesen íztelen. Majd a megpuhult zöldségeket a levükkel együtt összeturmixoltam. Így könnyebben emészthető ezáltal a gyomrom kis pihenőt kapott. Három részre elosztva fogyasztottam, mert egyszerre sok lett volna. Így ez lett az uzsonna és a vacsora is.

Uzsonna: a fenti zöldség turmix

Vacsora:  a fenti zöldség turmix

Plusz: az eddigiekhez képest még több gyógytea és szénsavmentes víz


Még egy kis szépség tippet is megosztok Veletek, hogy ne csak belülről szépüljünk hanem a bőrünk is ápolt legyen.

Házi arcradír:
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. méz
  • 1 ek. cukor
Egy kis tálkába jól összekutyuljuk és már át is masszírozhatjuk vele az arcunkat. Bár szerintem tökéletesen megfelel a többi testrészünkre is, ha máshonnét is el szeretnénk tüntetni az elhalt hámsejteket. A méz puhítja és táplálja a bőrt, az olívaolaj hidratál a cukor pedig eltávolítja az elhalt hámsejteket. Megjegyzem legalább végre használtam a maradék cukromból :)) erre a célra tökéletesen megfelel.

4 megjegyzés:

Emoke írta...

:) Kukkants be hozzánk :)

Rozsika írta...

Szia van egy meglepim nézél be hozám

Kati írta...

Panna kukkints be hozzám, játékra hívlak.

Panna írta...

Bence/Emőke, Rózsika, Kati

Megyek-megyek és igyekszem a felkéréseknek eleget tenni!