Keresés ebben a blogban

2011. ápr. 20.

Tisztítókúra 6.nap

Most már tényleg megindult a visszaszámlálás. Főleg, hogy már a vacsin is túl vagyok. Már csak 1 nap! Hihetetlen! Azt kell, hogy mondjam, hogy könnyebb volt végigcsinálnom, mint gondoltam. Persze azért óvatosan jegyeztem meg az előbbi megállapításomat, mert a holnapi nap még vissza van és még annyi minden történhet. De akkor is, azért már majdnem vége! :)) Hamarosan jöhetnek a finomságok :)) no meg a húsvéti nagy dinom-dánom. Már alig várom, hogy apukám megkezdje a sonkát. Már kb. 2 hónapja szerettem volna, de türelemre intett. Én pedig várok türelmesen, főleg amennyire tőlem telik. Bár azt kell, hogy mondjam fejlődőképes vagyok és már egyre több téren tudok türelmes lenni.

 Mit ettem/ittam ma??
 
Reggeli előtt, 1 nagy pohár búzafűlé, és egy kis kanál máriatövismag olaj

Reggeli: zöld alma  lereszelve egy csipet fahéjjal + gyógytea

10órai: 1 pohár gyógytea

Ebéd: saláta: párolt zöldségekből (kukorica, sárgarépa), lucerna csíra és brokkoli csíra, főtt tojás

Uzsonna: 1 pohár 100%-os almalé

Vacsora: 1 pohár gyógytea

Plusz: sok gyógytea és szénsavmentes víz

5 megjegyzés:

Ditta tortái írta...

Ma sem csaptad el a hasadat:-)Na,de már tényleg csak egy napot kell kibírni,azután ott vár a finom sonka:-)Gondolom nem menekül apukád sonkája:-)

Kati írta...

Még bírod? Hősvét után azt hiszem én is nekiállok egy ilyen tisztítókúrának.

Panna írta...

Ditta,

Valóban nem csaptam el a hasam :))Tuti, hogy nem menekül a sonka, most már nincs több kifogás, húsvétkor meg kell kezdeni :))

Kati,

Még bírom :)) Sőt... akár folytatnám is. Lehet mondasz valamit a húsvét utáni kúrával. Lehet nekem is akkor kellett volna elkezdeni :)) De majd mértékkel eszek!

Életünk és ételeink írta...

Szia,elkezdtem a ráhangolódást, ma folytatom, és holnaputántól indul a zöldséges kúra..Kicsit rossz az időzítés a Húsvét miatt, de nagyon rámfér egy tizztítókúra, szóval.. ez van.

Panna írta...

Életünk és ételeink!

Kitartást Neked az elkövetkező napokra! Szurkolok! Lehet nem is baj, hogy húsvét alatt csinálod a kúrát! Legalább nem tömöd magad tele mindenfélével és nem szaporodnak a kilók, hanem jobb esetben apadnak ;))